Kan lätt tänka mig att ha fler avslutningar.

Hemma nu från medlefors. Roligt var det, och sjukt lyxigt! Den afrikanska dansen var icket så förvånande inte min starkaste sida men jag är glad ändå.
Maten var typ det godaste jag nånsin kan komma ihåg att jag ätit! Och jag har både ätit mycket och ett minne av stål. Så det var altså asgott.
Dåliga och suddiga bilder, men det här var iaf matsalen.
Lyx dukningen.
Och maten, AAAH! Fläskfile, världens godaste sallad, majskolv, världens godaste sås och sån här tjock pasta. Jag tappade typ räkningen på hur många gånger jag gick och hämtade mer.
Efterrätter blir aldrig rättvisa på mina bilder för jag är 1. dålig på att skära 2. dålig på att lägga upp det snyggt  3. dålig på att fota och 4. alltid jättetaggad på att få börja äta så jag orkar inte göra det oredentligt. Men det är iaf annanaspaj och glass, galet gott.

Medlefors nu.

Nu drar jag på fotbollavslutning. Eller inte avslutning egentligen, men samanfattning av säsongen eller nåt sånt. Vi ska dansa afrikansk dans, bada och käka på medlefors. Har ingen aning om hur man dansa afrikansk dans men jag chansar på något sånt här:
 
 
Känns stabilt dethär. Tur att jag är bäst på att bada och äta då, det kan ingen  ta mig i.

Dubbelkollat alla larm nu.

-Nej men hej, sovmorgon, är det du? Jag känner knappt igen dig, det var alldelens för länge sen vi sågs!
-Jaa absolut, känns som en hel evighet sen! Vi kan inte låta larmet komma i vägen för vår vänskap på det här sättet!
-Jag håller verkligen med! Jag minns förut, när vi umgicks varje helg. Vi var ju sjukt tighta!
-Vi borde verkligen ta upp våran kontakt, ska vi inte ses varje morgon resten av lovet?
-Deeeal!


Bröd à la Wilma.

Har varit hur taggad som helst på att baka bröd hur länge som helst. Och idag blev det äntligen av. Sammanfattar det såhär: Succé.


Helt. Sanslöst. Wilma.

ÅÅÅHÅ jag orkar seriöst inte med mig själv. Igår stängde jag ju av larmet, men sen slog jag på det igen när jag skulle ta kort och visa er. Och gissa vad? JAG GLÖMDE STÄNGA AV DET IGEN. Jag började typ seriöst att gråta när det ringde imorse. Sen blir det ju inte bättre av att det såg ut såhär utanför fönstret. Snö och kyla var preciiis det jag behövde som plåster på såret..


Bra där Wilma, bra.

Glömde såklart slå av larmet igårkväll så imorse mitt i min skönhetssömn fick jag en mindre trevlig överraskning. Sånt borde den väl stänga av själv när det blir lov, eller hur? Jag menar dom ska ju ändå föreställa smartphones.. Känns som om dom borde lagt sina hjärnceller på detta. Mvh trötter.


2 down.

Har sjukt ont i halsen efter allt skrikande och i sittbenen eller vad man nu kallar dem från highway cyklen, plus en massa blåmärken från gårdagens äventyr på boda bo, men det är det lätt värt. Galet roligt och läskigt altså. Idag har jag hunnit med att vara på världens längsta gudstjänst för konfan. 2 down, 8 to go.. Men gamlingarna verkade glada iaf och överöste oss med fika, så det var ganska chill ändå.


Får jag lov?

Jag tror denna första lovdag kommer bli kanonis. Först superfrulle, sen Singstar med Alvis, snart 2hand och sen taggar vi Boda boo med vänner. Blir grymmare än stora stygga vargen.


Jag tycker om att bli bjuden på middag.

Jag tycker om att bli bjuden på efterrätt också, så det betyder altså att jag tycker om den här kvällen.


Blåbärs-soppa. Hahah.

För någon dag sedan blev jag sjukt sugen på blåbärssoppa. Fick en liten lättare chock när jag tog första klunken. Ett tips som kommer göra era liv 10 gånger bättre; läs fett ordentligt på förpackningen. Annars kanske ni är så klantiga att ni tar en dl blåbärspulver för lite, och det smakar.. inte gott. (milda versionen). Det är ju typ som att späda ut ketchup. B L Ä. Tog som tur var en bild innan jag drack, annars hade det nog blivit en mindre fager min..


Godernatter.

Blev ett träningspass med Linnea i kombi ikväll, härligt! Ska snart sova, min sömnbalans är helt rubbad eller nåt. Och på tal om rubbad, bjuder på en bild:


Avaktiverad.

Såhär har min mobil sett ut hela dagen efter att David lekt med den. Kul. Jag har typ haft abstinensbesvär.        Men det gäller att tänka positivt, jag har ju fått lära mig nödsamtal på massa språk. Vet tyvärr inte vilka men..   Nu har jag återupplivat den iaf. Haleluhja!


Lördag-söndag.

Ursäktar min frånvaro och skyller på det här.
Jag menar, nogger-, 88:an- och päronsplitt galss, det kan man ju bara inte missa. Men en stor besvikelse på GB,  "dela gärna med dig!" Vad tror dom? Aldrig. 
Hade förresten första träningen med fotbollslaget idag på jäääättelänge. Äntligen. Sjukt roligt.

Bröd idag.

Brödutdelningen gick som vanligt bra och smidigt. Bara två gånger kvar nu, känns nästan sorgligt. Det är ju så mysigt att stå där och packa, vi blir ju riktiga bröd-er. Hahahah. Morgonhumor.


Snopen skolmat.

Läste i tidningen imorse att det skulle vara poulet au norrlansskogar till lunch. Gick runt hela förmiddagen och funderade på vad det kunde vara. Och vad var det då? Jo kyckling och makaroner. Kunde ni inte ha sagt det med en gång liksom?? Hade sparat mig en massa viktigt tänkande.


Pluggkväll.

Fick världens flow och sträck-skrev fortsttningen på so:n i en timme, men nu tror jag äntligen är klar. Halleluja. Nu är det bara att ta tag i nästa punkt på the to do-list. Nämligen svenskan. Men först (och inte minst), fortsätta avnjuta denna underbara fruktsallad a la Wilma.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt, hurra ?

16 oktober och första snön. Way too tidigt om man frågar mig. Men tydligen så gör inte snö-guden det. Och inte iPhones väderprognos heller, för där står det att det skulle vara sol idag. Lögnare..


Superflingor.

Världens bästa müsli have turned into vanliga flingor. Mitt liv blev just fullständigt.


Grattis sunnanå!

Woohoo! Tagga allsvenskan 2013. De är så värda det, spelar världens roligaste fotboll och är hur duktiga som helst! Blev våldgästad av några vildar efter matchen så det är därför jag är lite efter, men bättre sent än aldrig!


Tack, men jag fattade första gången


Är det sånt man lär sig när man blir vuxen eller?

Nyss hände läskigaste grejen. Jag och Alva lagar nån gryta och pappa är nere i källarn och städar. Helt plötsligt ropar han: Har ni kollat att grytan kokar lagom mycket, jag tycker det låter som om den kokar lite för mycket!
WUUT? Hur HÖR man det, FRÅN KÄLLAREN?! Jag ställde mig liksom bredvid och lutade huvudet mot grytan för att försöka höra nånting, men tror ni det gick? Svar nej. Och han hörde att det kokade för mycket, från källaren. Altså jag har lite svårt att släppa det här. Från källaren..!


Nytt beroende, äppelchips.

Helt galet, skulle kunna äta ett kilo på kortare tid än jag rabblar gångertabellen. Vilket i och för sig inte behöver betyda att det får så fort, meen you get the point. Problemet är att dom tar slut alldelens för fort och snart är äppelsäsongen över. Hur i hela friden är det tänkt att jag ska överleva utan mina älsklingar? Känns som att dom inte tänkte på allas bästa när det bestämdes att äppelträden bara ska äppla(..?) på hösten. Fy skämms.


Pluggeliplugg.

Någon som vill byta utsikt med mig?.. Ingen? Fy bubblan vad ni är taskiga!
Som tur är ska jag snart byta utsikt med mig själv till en fotboll och en gympasal. Puh.


Klas-jonas.

Hittade denna bilden från i sommras. Gangster-Wilma på hög nivå på coop altså.
En trevlig överraskning för den ouppmärksamme "Jonas". Heheheh. 

Hej Skellefteå.

Vi tog oss hem hela och rena från Umeå. (Eller nja, vi tog oss hem iaf) Helgen har varit toppen (brände hela 49 spänn!!)
och det ända tråkiga är att jag missade hockeymyset med friidrotten idag..
Jag och bilduppladdningsgrejen har en kris just nu så jag utvecklar vänskapen med arkivet istället.
Dagens specail K med röda bär: Nu ska jag duscha. Hejs.

Godmorgon.

Steg upp med tuppen idag för att dela ut bröd. Och det ska såklart spöregna.. Sen drar vi till Umeå för shopping och övernattning i en stuga så troligtvis no uppdatering. Eller jo om vi träffar William Spetz så lovar jag ett inlägg.


Kompensation.

Hela kanelbullens dag passerade utan att jag fick en ända liten kanelbulle. Men idag kom min kompensation. Skönt.


Det absolut värsta som finns. Nästan.

 
Jag på en helt vanlig lektion, helt lugn och avslappnad. Och så säger lärarn typ, svara på dom där frågorna.
Men när jag börjar skriva så lossnar spetsen, HELT UTAN ANLEDNING!!? Det gör mig verkligen helt galen &
grön och 50 gånger större. 
(Det ända det inte blir nån skillnad på är biccarna då)

YEEY, LYCKA.

YES, nu har äntligen Blur, Gorillaz and other fables landat i min brevlåda.
 
Var så taggad när jag skulle öppna det och så fick jag värsta chocken när jag öppnade kartongen.
Jag såg bara ett rynkigt ansikte och ba neeeej vad är det här? Som tur var var det bara reklam men jag han typ ändå få panik och hjärtstillestånd. Men inte så konstigt när jag förväntade mig det här:
Så nu är jag ett lyckligt barn, enda problemet är bara att jag aldrig kommer kunna plugga SO när Damon himself ligger och väntar på att få bli läst. 
 

Man kan ju inte låta bli att älska födelsedagar. Tack farmor. Och grattis.


Falukorvfrossa.

Kommer hem från värsta mördarpasset i kombi och så säger pappa att vi ska äta plättar. PLÄTTAR!? Inte ok. Blev att panikfara på Ica och panikköpa lite fancy food. Falukorv altså. Men vad gör man inte för att stackarna till muskler ska få lite proteiner.


RSS 2.0